BUSINESS CASE: KNAB

logo-knab

Circa 6 jaar geleden is de Bank van Morgen (werknaam) gestart, een investering van Aegon Nederland NV. Jongens van Beheer is vanaf de oprichting betrokken bij de inrichting en het beheer van de ICT-omgeving van deze bank. De wens van de bank was om een schaalbare, betaalbare maar vooral betrouwbare en veilige ICT-omgeving op te zetten. Een omgeving die snel kan meegroeien met de omvang van de nieuwe organisatie.

Knab startte met vijf medewerkers, waar de ICT-omgeving voor werd opgezet. Deze omgeving is snel doorgegroeid naar 150 interne medewerkers, ondersteuning van diverse leveranciers en externe medewerkers.

Knab maakt gebruik van meerdere locaties, zodat zij de volledige ICT-omgeving kunnen uitwijken, indien nodig. De toezichthouder stelt namelijk hoge eisen. Alle gebruikers van Knab kunnen vanaf iedere locatie ter wereld inloggen. Hierbij wordt rekening gehouden met strikte security policies. Knab gebruikt en benut Desktop Online in combinatie met Bring Your Own Device optimaal. In verband met geheimhouding geven we verder geen technische details over de omgeving van de bank. Wel kunnen we stellen dat Knab, op het gebied van de ICT infrastructuur, echt een bank van de toekomst is.

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin