DESKTOP ONLINE

Jouw persoonlijke werkplek in de cloud

Desktop Online. Een werkplek in de cloud moet uiteraard in jouw voordeel werken.

Wat is Desktop Online
Desktop Online is jouw werkplek in de cloud met alle applicaties waar jij graag mee werkt! Je logt in met een eenvoudig te installeren client of direct via de browser. Met een apparaat naar keuze kun je vanaf elke locatie en op elk tijdstip gebruikmaken van jouw werkplek, net zoals op kantoor. Het enige wat je hiervoor écht nodig hebt, is een goede internetverbinding.

Een werkplek in de cloud moet uiteraard in jouw voordeel werken
Op Desktop Online staat alle software waar jij graag mee werkt. Een werkplek in de cloud moet uiteraard in jouw voordeel werken en van toegevoegde waarde zijn. Jij bepaalt zelf welke applicaties je wilt gebruiken en wij zorgen dat deze geïntegreerd worden in Desktop Online. Het draait allemaal om jouw keuze. Wist je dat je op onze online werkplek zelfs gebruik kunt maken van zwaardere grafische programma’s zoals 3D- ontwerpsoftware? De mogelijkheden zijn dus onbegrensd!

Afhankelijk van jouw wensen, kunnen we Desktop Online op de dag van jouw aanvraag klaarzetten. Uiteraard is deze dienst inclusief software! Met Desktop Online geniet je van de volgende voordelen:

✓ Hollandse Bodem
De cloud van Jongens van Beheer draait in een Nederlands datacenter of in Microsoft Azure. Voor de privacy en beveiliging van de persoonsgegevens heb je dus te maken met Nederlandse wet- en regelgeving.

Veiligheid voorop
Bij Desktop Online staat veiligheid voorop. Verbinden met jouw online werkplek en gebruikmaken van jouw bedrijfsdata doe je alleen via een beveiligde verbinding.

✓ CYOD en BYOD
Choose Your Own Device! Onze clouddiensten gebruik je via een apparaat naar jouw keuze. Of je nu kiest voor een pc, laptop of smartphone: dankzij Bring your Own Device kun je met elk apparaat onze diensten gebruiken!

✓ Internationaal
Desktop Online is in elke taal beschikbaar. Het is dus absoluut geen probleem als je een mix hebt van nationale en internationale medewerkers. Zij kunnen zelf hun voorkeurstaal instellen of wij doen het voor jou.

✓ Volledig op maat
Desktop Online is een schaalbare dienst. Dit betekent dat je de dienst per maand kunt uitbreiden of bijschalen. Je betaalt dus alleen voor de werkplekken die je echt nodig hebt.

✓ All-in prijzen
Je betaalt voor onze clouddiensten een all-in bedrag. Uiteraard spreken wij duidelijke spelregels met jou af. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zijn kosten transparant!

Klik hier om de introductievideo van Desktop Online te bekijken.