Vijf handige tips om zorgeloos in de zon te werken

Deze week is het nazomers genieten. Zonde om binnen te werken vinden wij. Daarom geven wij vijf handige tips zodat je ook zorgeloos buiten kunt werken.

jvb-4

 

Tip 1: Voorkom weerspiegeling van de zon
Het is onmogelijk om buiten te werken wanneer de zon op het beeldscherm schijnt. De weerkaatsing van het zonlicht weerspiegelt op een scherm dat glanzend is. Zorg daarom voor een mat beeldscherm. Heb je deze niet, wees dan niet getreurd want met de daarvoor bestemde anti reflectie folie kun je hem eenvoudig mat maken. Let er wel op dat het beeldscherm schoon is voordat de folie op het scherm wordt geplakt en dat er geen luchtbelletjes tussen de folie en het scherm ontstaan.

Tip 2: Zorg voor schaduw en verkoeling
Bij gebruik van de laptop op kamertemperatuur wordt de onderkant warm, de ingebouwde ventilator heb je vast wel eens aan horen gaan, zorg daarom dat de laptop niet oververhit raakt; werk in de schaduw en/of scherm de laptop van de zon af.

Tip 3: Voorkom een lege accu
Niet op elke locatie is er de mogelijkheid om de laptop op te laden. Om een lege accu te voorkomen is het raadzaam een powerbank mee te nemen.

Tip 4: Blijf bereikbaar
Zorg dat je bereikbaar bent zodat je volledig online kunt werken. Kies een locatie uit waar je gebruik kunt maken van het WiFi-netwerk.

Tip 5: Bescherming
Last but not least: Bescherm ook jezelf tegen de warmte en geniet van je werkdag!